Producten van nu uit de toekomst

The Sky's the LimitIk heb onderzoek gedaan & een lijst gemaakt van de leukste producten die nu op de markt te koop zijn of zeer binnenkort (2014) verkrijgbaar zijn.

Uiteraard zijn het allemaal producten met een technisch snufje. Laten we dus snel beginnen met deze mooie lijst… 😀

RevoLights

revolight

RevoLights

RevoLights is een product waarbij het licht is geïntegreerd in de voor en achterwielen van de fiets. Daarnaast is het gewoon een prachtig ontwerp. Zie waarom RevoLights beter is dan het traditionele manier:

Ben je benieuwd hoe het werkt?

Website: klik hier

Emotiv Insight

emotiv

Emotiv Insight

Emotiv Insight is echt een product uit de toekomst, maar toch heel snel al verkrijgbaar. Dit product leest namelijk je hersenen. En kan daardoor informatie geven over je hersen-conditie en prestaties.

Het kan je prestaties meten waaronder aandacht, focus, ontspanning en stress niveau. Maar ook je mentale commando’s interpreteren waaronder duwen, trekken,  roteren. Tot slot kan het ook gezichtsuitdrukkingen detecteren, zoals; knipperen met de ogen, knipoog, frons, verrassing en een glimlach :).

Het product komt waarschijnlijk in 2014 op de markt.

Website: klik hier

Scanadu Scout

scanadu-scout
Scanadu Scout

 

StarTrek wordt realiteit!

De Scanadu Scout is een product wat je kan verbinden met je mobiele telefoon. En stuurt je allerlei nuttige informatie over je lichaam naar je toestel. Dit product kan namelijk je hartslag, huid en binnentemperatuur meten. Maar Scanadu Scout kan ook je oximetrie meten (je O2 gehalte in je bloed), je ademfrequentie, bloeddruk, ECG (hartfilmpje) en tot slot je emotionele stress.

Dit product willen ze ook gebruiken bij NASA en wordt in 2014 verwacht.

Website: klik hier

Sony SmartWatch 2 SW2

Sony_SmartWatch_2_SW2

Er komen steeds meer “slimme” horloges op de markt. Ook Samsung heeft redelijk recent een Smart Watch uitgebracht. Deze Smart Watch van Sony is het eerste SmartWatch voor Android ter wereld die geschikt is voor One-touch NFC. Hierdoor hoef je enkel het apparaat aan te raken om verbinding te maken met het betreffende apparaat (bijvoorbeeld je mobiel).

Het toestel is dus voor Android besturingssysteem bedoeld, het is water-, stof- en krasbestendig. Er komen steeds meer Apps beschikbaar op Google Play, die je vervolgens kunt installeren op je Sony Smart Watch. Je kunt de Sony SmartWatch krijgen met verschillende soorten bandjes (kleuren). Ik verwacht dat in de toekomst er steeds meer van dit soort type producten op de markt komen. Steeds slimmer, mooier en betaalbaarder.

Website: klik hier

 

Oculus Rift

OculusRift1

Oculus Rift

Oculus Rift is een 3D reality bril, wat betekend dat je de virtuele wereld (zoals een computer spel) ziet door deze bril. Echter je complete gezichtsveld is gevuld met beeld, waardoor het nog echter lijkt.

De techniek die dit mogelijk maakte was voorheen nog veel te duur voor de consumentenmarkt. Maar nu is de tijd aangebroken, en zal deze virtuele reality bril te voor iedere consument koop moeten zijn in 2014.

De bril wordt aangemoedigd door verschillende bekende mensen waaronder de CEO van het bekende Unity Software pakket alsmede ontwikkelaars bij Valve en Gabe Newell (eigenaar van Valve). Waarschijnlijk kunnen we dit product dan ook wel gebruiken in combinatie met onder andere de SteamOS & Steam Box.

Website: klik hier

NFC Ring

nfc_ring

Deze ring is bedoeld voor het open van deuren,mobile telefoons, communiceert informatie en verbind mensen.
Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen privé en publieke toegang. Zodat je je gevoelige zaken kan afschreven met een andere ‘sleutel’. Daarnaast kun je contact gegevens uitwisselen, wifi informatie, links naar websites. Wat je maar wilt.

Tot slot binnen de kosten bij slechts 20 dollar per stuk, maar er zitten hele mooie ontwerpen tussen. De NFC ring wordt erg snel verwacht.

Website: klik hier

FabTotum

FABtotum-2

FabTotum is een persoonlijke 3D printer. Eigenlijk is het een multi-tool, want naast 3D objecten printen kan het ook snijden, boren, scannen, manipuleren. Wat dit product zo uniek maakt zijn niet alleen al deze mogelijkheden, maar dat het ‘s werelds goedkope eigen fabricatieapparaat is dat kan draaien op allerlei soorten computer controllers. Tevens is het erg eenvoudig om het aan te sluiten op je computer. De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig! Voortaan hoef je dus niet alles meer te kopen, dan print je het gewoon zelf uit 😉

FabTotum wordt nu geleverd naar de eerste klanten, en het is binnenkort voor de wereld beschikbaar in de markt.

Website: klik hier

Did you like the article? Please share!